Bråstopp for Haaland

Toppscorer Erling Braut Haaland (22) stoppet på 36 scoringer i Premier League denne sesongen. Fra benken fikk han se at Brentford slo Manchester City for andre gang i år.

SMIL OG HYGGE: Det ble en rolig kveld på jobb for Erling Braut Haaland. Det er de to neste finalene som betyr noe for de lyseblå. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB
SMIL OG HYGGE: Det ble en rolig kveld på jobb for Erling Braut Haaland. Det er de to neste finalene som betyr noe for de lyseblå. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brentford - Manchester City 1-0 (0-0)

BRENTFORD (Dagbladet): Brentford har slått Manchester City for andre gang i år. Det skjedde etter at Ethan Pinnock stanget hjemmelaget i føringen etter 86 minutter.

- Gratulerer til Brentford. Jeg har ingen klager på noen av spillerne mine. Jeg sa det til spillerne etter kampen at de må nyte to dager med familien og så er det å forberede seg på finalene, sier Pep Guardiola på pressekonferansen etter kampen.

Erling Braut Haaland ble sittende på benken hele kampen, men ble ikke overraskende toppscorer i Premier League med sine 36 scoringer.

Nordmannen ledet med åtte mål ned til nummer to - Harry Kane - før siste serierunde. Kane stoppet på 30 mål etter to nettkjenninger mot Leeds.

Snaut ti minutter etter kampen viste Haaland fram Golden Boot - det synlige beviset på at han er Premier Leagues toppscorer. Deler av hjemmefansen applauderte også for nordmannen.

Pep fikk spørsmål om hvorfor Haaland ble kåret til sesongens spiller av spillerne:

- Han scoret 50 et eller annet mål. Det er årsaken, sier Guardiola med et smil og blir møtt med latter av salen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer