Øystein Bråten slopestyle

Bråten på pallen i verdenscupen

Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

DEW TOUR: Øystein Bråten på tredjeplass i verdenscupen i Breckenridge i USA. Her fra X-Games på Hafjell i 2017. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
DEW TOUR: Øystein Bråten på tredjeplass i verdenscupen i Breckenridge i USA. Her fra X-Games på Hafjell i 2017. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stevnet i Colorado omfatter ulike øvelser i fristil og snowboard. Bråten var eneste nordmann i slopestylekvalifiseringen og ble nummer ni med 83,0 poeng.

Freeski

Nick Goepper fra USA var best med 90,33 poeng. De 12 beste var klare for lørdagens finale.

I finalen slo Bråten til med 91,33 poeng i sitt beste run. Det holdt til tredjeplass.

Andreplassen gikk til hjemmehåpet Goepper med 92 poeng. Svenske Henrik Harlaut gikk helt til topps med 95 poeng i sitt andre run.

Snowboard

Mons Røisland viste seg fram på verdenstouren i snowboard lørdag. 20-åringen sikret seg 3.-plass, kun slått av Max Parrot fra Canada og Chris Corning fra USA.

Røisland vant verdenscupkonkurransen i Big Air i Copper Mountain forrige helg. Lørdag fortsatte han storformen med en god prestasjon i slopestyle i Breckenridge, også det i Colorado. Parrot vant konkurransen med imponerende 97 poeng, mens Corning fulgte med 95. Røisland endte på 92 poeng.

– Ståle Sandbech og Emil André Ulsletten kjørte også finalen, men fikk det ikke helt til å stemme, skriver Norges Snowboardforbund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer