DEW TOUR: Øystein Bråten på tredjeplass i verdenscupen i Breckenridge i USA. Her fra X-Games på Hafjell i 2017. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
DEW TOUR: Øystein Bråten på tredjeplass i verdenscupen i Breckenridge i USA. Her fra X-Games på Hafjell i 2017. Foto: Geir Olsen / NTB scanpixVis mer

Øystein Bråten slopestyle

Bråten på pallen i verdenscupen

Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

Stevnet i Colorado omfatter ulike øvelser i fristil og snowboard. Bråten var eneste nordmann i slopestylekvalifiseringen og ble nummer ni med 83,0 poeng.

Freeski

Nick Goepper fra USA var best med 90,33 poeng. De 12 beste var klare for lørdagens finale.

I finalen slo Bråten til med 91,33 poeng i sitt beste run. Det holdt til tredjeplass.

Andreplassen gikk til hjemmehåpet Goepper med 92 poeng. Svenske Henrik Harlaut gikk helt til topps med 95 poeng i sitt andre run.

Snowboard

Mons Røisland viste seg fram på verdenstouren i snowboard lørdag. 20-åringen sikret seg 3.-plass, kun slått av Max Parrot fra Canada og Chris Corning fra USA.

Røisland vant verdenscupkonkurransen i Big Air i Copper Mountain forrige helg. Lørdag fortsatte han storformen med en god prestasjon i slopestyle i Breckenridge, også det i Colorado. Parrot vant konkurransen med imponerende 97 poeng, mens Corning fulgte med 95. Røisland endte på 92 poeng.

– Ståle Sandbech og Emil André Ulsletten kjørte også finalen, men fikk det ikke helt til å stemme, skriver Norges Snowboardforbund.

Duoen endte på henholdsvis niende- og tolvteplass.

Silje Norendal kjørte inn til femteplass i kvinnenes konkurranse. Canadiske Spencer O'Brien vant.

(NTB)