Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Øystein Bråten

Bråten tok sølv i X-Games

Fristilkjøreren Øystein Bråten klarte ikke å forsvare X-Games-gullet i slopestyle, men var likevel godt fornøyd med søndagens sølvmedalje i Aspen.

X-GAMES: Øystein Bråten var regjerende mester, men måtte nøye seg med sølv i slopstyle denne gangen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
X-GAMES: Øystein Bråten var regjerende mester, men måtte nøye seg med sølv i slopstyle denne gangen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen klatret opp på pallen etter å ha ligget på fjerdeplass før det tredje og siste forsøket. Med 92,33 poeng kunne han smile for nok et sølv.

Bråten fikk ingen god start og brukte den første gjennomkjøringen som en test. Derfor var poengscoren også så lav som 47,66. I den påfølgende omgangen gikk det betraktelig bedre, og dommerne ga ham 90,66.

Henrik Harlaut var det ingenting å gjøre med. Svensken vant gullet med 93 som sin beste poengscore.

- Jeg er sykt fornøyd. Henrik kjørte helt vilt. Jeg lå på fjerdeplass før det siste runet, så annenplass er bonus, sa Bråten til NRK.

Lørdag sikret Bråten seg sølv i Big Air-konkurransen. Formen ser bra ut foran OL i Sør-Korea.

- Det blir en ny løype, men jeg føler at jeg har noe å stille opp med, sa han på spørsmål om hvilke tanker han gjør seg om OL som er like rundt hjørnet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!