Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

X-Games, Øystein Bråten

Bråten tok X-Games-sølv

Øystein Bråten (22) sikret seg sølvmedaljen i Big Air-konkurransen i X-Games i Aspen i USA. 

TOK SØLV: Norske Øystein Bråten (22) sikret natt til søndag sølvmedaljen i Big Air-konkurransen i Aspen i USA. Foto: NTB Scanpix
TOK SØLV: Norske Øystein Bråten (22) sikret natt til søndag sølvmedaljen i Big Air-konkurransen i Aspen i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skikjøreren noterte seg for poengsummen 84, to poeng mindre enn den svenske vinneren Henrik Harlaut. Det var britiske James Woods som tok bronsemedaljen.

- Det var helt sjukt. Jeg var i tvil om jeg hadde noe å stille opp med, sier Bråten til NRK.

22-åringen regner slopestyle som sin øvelse, men da han fikk den siste reserveplassen i Big Air-konkurransen, nølte han ikke:

- Jeg prøvde bare å gjøre triks som jeg kunne, og hadde en skikkelig bra kveld. Jeg hadde ikke trodd dette da jeg sto opp i dag, men jeg er veldig fornøyd. Alle gutta var gira på at jeg skulle kjøre, og det hjalp meg veldig i dag.

Fire av de åtte finale-deltakerne var fra Norge, og Bråten konkurrerte mot Eirik Sætherøy, Christian Nummedal og Birk Ruud.

Bråten seiler opp som et av Norges beste kort i vinterlekene i Pyeongchang.

NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!