Bratseth: - Ikke gitt opp Brattbakk

RBK-direktør Rune Bratseth synes FC København krever for mye for Harald Martin Brattbakk. Men Bratseth har ikke gitt opp håpet om å få Brattbakk tilbake til Lerkendal.

- Foreløpig er prisen FC København har satt på Harald for høy. Men jeg vil ikke kommentere prisforlangende - eller hva vi ønsker å betale, sier Bratseth til Dagbladet.no.

Fra 1994-97 scoret Brattbakk 94 mål for Rosenborg. Rune Bratseth har fortsatt tro på at 29-åringen kan returnere til Rosenborg.

- Vi har ikke gitt opp. Nils Arne hadde en prat med han da vi var i København før Alaves-kampen. Akkurat nå avventer vi litt, sier Bratseth.

Rosenborg har ifølge Bratseth ingen andre spisser i kikkerten for tida. Grunnen til at Rosenborg ønsker Brattbakk tilbake er enkel:

- Harald ønsker et klubbskifte, sier Bratseth.

I et intervju med den danske avisa B.T sier Bratseth at RBK ikke ønsker å betale den summen FC København krever før klubben er helt sikker på at han er verd det.

- Den uttalelsen har jeg ikke kommet med. Selvsagt kjenner vi Harald godt nok som spiller. Intervjuet med den danske journalisten foregikk på engelsk. Her har det nok vært noen språklige misforståelser, sier Bratseth.

PÅ VEI HJEM: Bare prislappen mangler før Harald Martin Brattbakk er RBK-spiss igjen.