Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth: - Juventus blir for sterke

Monaco (NTB): Sportsdirektør Rune Bratseth mener at Rosenborg bør sikte seg inn mot andreplassen i mesterligaens gruppe B. - Vi innser at Juventus blir i sterkeste laget, sa Bratseth til NTB etter trekningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg ble trukket i gruppe med italienske Juventus, spanske Athletic Bilbao og tyrkiske Galatasaray i mesterligaen torsdag.

- Trekningen kunne vært verre, men også bedre for vår del. Men vi er tildels fornøyde med motstanderne. Juventus er gruppens klare favoritt. Det mest reelle for oss er nok å sikte seg inn mot en andreplass i gruppen. Vi innser at Juventus blir i sterkeste laget, sa Bratseth.

Rosenborgs sportsdirektør anser gruppe D, med danske Brøndby, britiske Manchester United, tyske Bayern München og spanske Barcelona for å være den vanskeligste gruppa.

- Vi får være glade vi ikke er med i det selskapet. Gruppa er nok mest attraktiv, men sportslig ser den vanskelig ut.

Spioner

I ukene fram mot første kamp borte mot Athletic Bilbao 16. september, vil RBKs lederapparat sørge for å finne ut mest mulig om motstanderne. Først og fremst det spanske laget.

- Vi kjenner Juventus godt fra før, og Rosenborg har også spilt i Istanbul. Men Athletic Bilbao har vi ingen erfaring med. Men vi skal se alle lagene i gruppa før vi møter dem, sa Rune Bratseth.

I første rekke vil Trond Sollied, Bjørn Hansen, Nils Skutle og Ola By Rise fungere som spioner. Bratseth selv har ikke planer om å delta i det arbeidet.

RBK-trener Trond Sollied våger ikke å spå utfallet av Rosenborgs gruppe.

- Vi sikter oss ikke inn mot noe som helst hva plassering angår. Laget må ta én kamp av gangen, så får vi gjøre opp status til slutt. Å møte Athletic Bilbao på bortebane først, er helt greit, selv om det selvsagt blir et tøft møte, sa Sollied til NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!