Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth: - Svakt av Knudsen

Rune Bratseth mener Morten Knutsen ikke har jobbet godt nok for å bli den spilleren de håpet de kjøpte fra Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg la 8 millioner kroner på bordet for å få Knutsen til Lerkendal. Fædrelandsvennen har regnet ut at det så langt har kostet klubben 160.000 kroner per kamp.

Nå sier sportsdirektør Rune Bratseth at Knutsen ikke har gjort god nok jobb i Trondheim.

- Morten har ikke jobbet godt nok og seriøst nok med å forbedre de svakhetene han sliter med som spiller, sier Bratseth, og utdyper hva han mener:

- Morten må bli mer robust. Dernest viljen til å gjøre en ærlig jobb defensivt. Disse to tingene er uhyre enkle å forbedre, men fortsatt har Morten en lang vei å gå, sier Bratseth til Fædrelandsvennen.

RBK-direktøren mener Knutsen selv må ta ansvaret for at han ikke har spilt mer. Han mener sørlendingen ikke har vært tøff nok mot seg selv.

Bratseth utelukker ikke at Knutsen blir leid ut eller solgt foran neste sesong. Gamleklubben Start fikk nei da de ville leie Knutsen i høst, og kommer ikke til å gjøre flere framstøt.

- Jeg gidder ikke mase på dem. Jeg har spurt én gang, og da fikk jeg nei, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen til Fædrelandsvennen.

Knutsen er ikke fremmed for et klubbskifte hvis benketilværelsen i RBK fortsetter.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart