Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth åpner for Bode

Rune Bratseth har vært i kontakt med Werder Bremen-spissen Marco Bode og utelukker ikke at han kan bli RBK. Og Nils Arne Eggen er interessert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

32 år gamle Bode gikk tidligere i uka ut i Sport-Bild og antydet at Rosenborg kunne bli hans neste stoppested etter at Werder-kontrakten går ut til sommeren.

Bratseth trodde ikke helt på at Bode mente det på alvor da Dagbladet.no var i kontakt med ham for to dager siden.

- Jeg tror ikke dette blir noe av, men nå må jeg jo nesten ringe å spørre om han virkelig mener dette, sa Bratseth til Dagbladet.no.

Nå har han tatt telefonen. Bodes uttalelse hadde vært spøkefullt ment, men RBK-direktøren utelukker ikke at det kan bli en overgang:

- Selv om vi ikke gjør noe mer med saken akkurat nå, er det ikke umulig at han kan bli Rosenborg-spiller, sier Bratseth til Adresseavisen.

Men først håper Bode å storspille for Tyskland i VM og da skal det mye til om Rosenborg vinner kampen om den rutinerte Werder-spissen.

- Vi får se om vi tar opp praten igjen etter VM, sier Bratseth.

Nils Arne Eggen ser gjerne at Bode kommer til Trondheim.

- Det er klart han kan bli et positivt supplement til de spillerne vi allerede har. Det kan bli aktuelt å hente ham inn på samme måte som vi gjorde med Sigurd, sier Eggen til adressa.no.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart