Bratseth åpner for Bode

Rune Bratseth har vært i kontakt med Werder Bremen-spissen Marco Bode og utelukker ikke at han kan bli RBK. Og Nils Arne Eggen er interessert.

32 år gamle Bode gikk tidligere i uka ut i Sport-Bild og antydet at Rosenborg kunne bli hans neste stoppested etter at Werder-kontrakten går ut til sommeren.

Bratseth trodde ikke helt på at Bode mente det på alvor da Dagbladet.no var i kontakt med ham for to dager siden.

- Jeg tror ikke dette blir noe av, men nå må jeg jo nesten ringe å spørre om han virkelig mener dette, sa Bratseth til Dagbladet.no.

Nå har han tatt telefonen. Bodes uttalelse hadde vært spøkefullt ment, men RBK-direktøren utelukker ikke at det kan bli en overgang:

- Selv om vi ikke gjør noe mer med saken akkurat nå, er det ikke umulig at han kan bli Rosenborg-spiller, sier Bratseth til Adresseavisen.

Men først håper Bode å storspille for Tyskland i VM og da skal det mye til om Rosenborg vinner kampen om den rutinerte Werder-spissen.

- Vi får se om vi tar opp praten igjen etter VM, sier Bratseth.

Nils Arne Eggen ser gjerne at Bode kommer til Trondheim.

- Det er klart han kan bli et positivt supplement til de spillerne vi allerede har. Det kan bli aktuelt å hente ham inn på samme måte som vi gjorde med Sigurd, sier Eggen til adressa.no.

(Dagbladet.no)