Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth beklager scoringsjuks

Koppinen slo ballen ut av Viking-keeperens hender.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Miika Koppinen ble kjapt et utskjelt navn etter gårsdagens kamp mot Viking. På stillingen 2-1 hadde Rosenborg frispark, men keeper Mattias Asper hadde tilsynelatende god kontroll.

Men plutselig mister han ballen etter kontakt med RBK-forsvarer Miika Koppinen. Ballen ender hos Roar Strand, som enkelt kan sette inn 3-1. Kampen er punktert.

Koppinen tar selvkritikk

TV-bildene viser ikke klart hva som skjer, men i dag tar Koppinen selvkritikk for kontakten. Han slo nemlig ballen ut av hendene til Viking-keeperen. Den angrende finnen ba i dag Viking om unnskyldning, melder Adressa.no.

- Det beste ville vært om dommeren hadde blåst. Jeg skulle gjerne hatt det ugjort, sier han.

Jeg skjønner selvfølgelig at de er sinte når de ligger og kjemper for å unngå nedrykk, sier finnen til Trondheimsavisa.

Bratseth ikke imponert

RBK-direktør Bratseth var heller ikke spesielt imponert over Koppinens ulovlige metoder.

BEKLAGER: RBK-direktør Rune Bratseth baklaget til Viking, og har tatt en prat med Koppinen. - Jeg snakket med Miika, og han var helt enig i at det ikke var bra gjort. Foto: Scanpix
BEKLAGER: RBK-direktør Rune Bratseth baklaget til Viking, og har tatt en prat med Koppinen. - Jeg snakket med Miika, og han var helt enig i at det ikke var bra gjort. Foto: Scanpix Vis mer

- Sånt gjør vi ikke, og det er ikke noe vi trenger å gjøre for å oppnå suksess. Det er bare å beklage overfor Viking, sier Rune Bratseth til Adressa.no.