Bratseth blir TV-ekspert i RBK

Og skal hjelpe Eggen.

Rune Bratseth skal være medhjelper i spilleroverganger, ansvarlig for Lade-prosjektet og ekspert på klubbens TV-kanal. Fra 1. januar er Bratseth ansatt i 60 prosent stilling i Rosenborg.

Utover det skal han leies inn av klubben. Bratseth sa i februar opp stillingen som sportsdirektør. Siden i sommer har han assistert sin etterfølger Knut Torbjørn Eggen.

- Jeg er godt fornøyd med avtalen. Det viktigste for klubben er at den kan spille på erfaringen jeg har. Rundt en del temaer er det helt nødvendig, sier Bratseth til Adresseavisen.

Eggen sier han fortsatt vil benytte seg av Bratseths brede kunnskaper.

- Formelt sett ligger han nå under Nils Skutle (adm.dir.), men det er en del administrative oppgaver rundt spillerlogistikken hvor han har uunnværlig spisskompetanse. Spesielt med tanke på utenlandske overganger. Det ville vært veldig rart hvis ikke han kan være tilgjengelig på slike ting, sier Eggen.

Bratseth skal også være ekspert for TV2 under neste sommers EM-sluttspill.

(NTB)

FORTSETTER I RBK: Rune Bratseth fortsetter i RBK skal blant annet hjelpe sportsdirektør Knut Tobrjørn Eggen med spilleroverganger. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
FORTSETTER I RBK: Rune Bratseth fortsetter i RBK skal blant annet hjelpe sportsdirektør Knut Tobrjørn Eggen med spilleroverganger. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer