Bratseth refser Eggen

Rune Bratseth synes ikke det er greit at Nils Arne Eggen kjefter. - Også treneren må ha folkeskikk, sier RBK-direktøren.

Ola By Rise likte dårlig å bli skjelt ut for åpen scene under mandagens treningskamp mot Tromsø. I går snakket By Rise og Nils Arne Eggen ut om episoden - og var bestevenner igjen.

Men sportsdirektør Rune Bratseth er likevel klar på at trener Eggen ikke kan oppføre seg som han vil overfor spillere, trenere og andre ansatte i klubben.

- Jeg ser dette «annenhver» dag og synes ikke det er greit at Nils Arne holder på slik. Vi skal være folkelige i denne klubben, og da må også treneren ha folkeskikk, sier Bratseth til Adresseavisen.

Han vil ikke uten videre si at Eggens oppførsel er uheldig for klubben, men mener det i hvert fall er en hårfin balansegang.

- Selv om resultatene er gode, forsvarer ikke det en slik oppførsel. Små konflikter kan være med og bringe klubben videre. Det er sunt, men det finnes en grense for hva man kan tolerere. Det er det samme om og om igjen, og det er ikke bra, sier Bratseth.

Selv mener Eggen at det ikke er problematisk for klubben at han blåser ut av og til.

- Jeg overreagerte, men det er en del av væremåten min. Jeg er jo bare sint i ett sekund på rad, sier Eggen.

(Dagbladet.no)

<B>RBK-KUSTUS:</B> Direktør Bratseth strammer opp trener Eggen.