Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth ringte Stabæk

Ønsker Martin Andresen.

(Dagbladet.no): Stabæk-ledelsen har gitt Rosenborg grønt lys med tanke på å snakke med Martin Andresen om en overgang. Det bekrefter sportsdirektør i Stabæk, Jan-Erik Aalbu, overfor Asker og Bærums Budstikke.

- Rosenborg, Vålerenga og Lillestrøm er de tre klubbene som har tatt formell kontakt med oss, sier Aalbu til lokalavisen.

RBK-direktør Rune Bratseth ringte Aalbu og sa trønderne er interessert i å kjøpe Martin Andresen. VG skrev onsdag at Vålerenga er skremt av prislappen på 10 millioner kroner. Det stiller Aalbu seg undrende til.

- Det må være et taktisk spill. Vi har ikke sagt noen som helst sum til dem. Men hvis vi skal selge Martin så blir det ikke for en pose med Kongen av Danmark, altså, sier Aalbu.

NB! Jan Erik Albu, tidligere hoppsjef, skal være NRKs ekspertkommentator i hopp denne sesongen.

LYSNING I SIKTE?:</B> Martin Andresen deppet etter at Stabæk rykket ned en divisjon, men nå ønsker Rosenborg å hente landslagskapteinen tilbake til eliteserien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media