Bratseth sa nei til Leverkusen

Rune Bratseth har bestemt seg for å takke nei til Leverkusens tilbud om å bli sportsdirektør. - Et vanskelig valg, sier RBK-direktøren.

Leverkusen står ved årsskiftet uten sportsdirektør etter at Rudi Völler tidligere i uken takket ja til langtidskontrakt som tysk landslagstrener.

- Det har vært et valg mellom to goder, men jeg innrømmer at det var vanskelig å si nei til tilbudet fra Leverkusen. De var villig til å legge det aller meste til rette. Men nå er valget tatt, og jeg blir i Rosenborg, fastslår Rune Bratseth overfor Rosenborgs nettside.

Tre kandidater var lansert til stillingen, foruten Bratseth var det Freiburg-manager Andreas Rettig og den tidligere landslagsstjernen Jürgen Klinsmann. I helgen sa de to nei, i dag meldte altså også Rosenborg-direktør Bratseth seg uaktuell.

I Trondheims-klubben var stemningen lettet etter at Bratseth hadde informert om sitt valg. Da slipper RBK å jakte på en erstatter for sin sportsdirektør.

- Det har vært vanskelig å velge bort det tilbudet jeg fikk. Men jeg har en spennende jobb i Rosenborg, samtidig som hele familien trives godt i Trondheim. Nå er valget foretatt, og det er i hv ert fall en befrielse, sier Rune Bratseth.

(NTB)

BLI HOS MEG, RUNE!</B> Kanskje har Nils Arne Eggen hjulpet Rune Bratseth med beslutningen om å bli i RBK.