Bratseth snudde i døra

TRONDHEIM (Dagbladet): I går var Rune Bratseth på vei til Kristiansand for å starte forhandlingene om Starts venstrekant Morten Knutsen. Da han hørte priskravet ble han hjemme.

- Heldigvis tok jeg en telefon på forhånd. Da jeg hørte at Start forlanger minst ti millioner var det ikke noe tema, sier Rune Bratseth til Dagbladet.

Start har også gitt Rosenborg beskjed om at de ikke får lov til å snakke med Morten Knutsen. Det vil Rune Bratseth forholde seg til.

- Start er i sin fulle rett til ikke å ville selge spilleren, sier Bratseth. - Men det signalet burde kommet før han dro hit for å trene med oss. For når du sender folk på prøvespilling til Rosenborg, bør det ikke komme som en bombe at han kan bli aktuell for klubben. Både vi og Morten Knutsen oppfattet det som en test - ikke et treningsopphold.

- Har dere gitt opp?

- Nei, men nå er det opp til Morten Knutsen sjøl. Bare han kan sette bevegelse i saken. Og han har lyst til å komme til oss, det vet vi. Men hvis det ikke skjer ganske fort blir vi nødt til å finne en annen.

- En venstrekantspiller blir viktigere og viktigere for oss, sier Nils Arne Eggen.

- Men det er høl i hue å forlange en ti-tolv millioner for en sånn unggutt.

  • Start-forhandler Erling Natvig sier: - Jeg tror ikke vi kommer til å fire noe under ti millioner kroner.