Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth tar pause fra Rosenborg

- Jeg var redd for å møte veggen.

(Dagbladet.no): Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth tar permisjon fra Rosenborg. I første omgang skal han være borte i fire måneder.


- Jeg var redd jeg skulle møte veggen. Du vet aldri tidspunktet for det møtet. Derfor vil jeg være i forkant. Jeg vil ikke brenne meg ut, sier han til
VG.

Bratseth har jobbet i Rosenborg i 12 år etter at han ga seg som aktiv spiller. Han forteller at stillingen har blitt en 24 timersjobb, og at det toppet seg da han ikke fikk tatt juleferie.

Han bedyrer at det ikke ligger noen RBK-konflikter bak ønsket om en pause.

- Dette er helt udramatisk. Jeg kan ikke forlange at folk skal la være å spekulere, men det er sannheten, sier Bratseth.

Foreløpig er planen hans å være tilbake 1. august.

TAR PERMISJON: Rune Bratseth skal ha fire måneders pause fra jobben som sportsdirektør i RBK. Foto: Scanpix
TAR PERMISJON: Rune Bratseth skal ha fire måneders pause fra jobben som sportsdirektør i RBK. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling