Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth tilbake på jobb

I dag kommer Rune Bratseth tilbake på jobb i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): I april valgte Bratseth, som er sportsdirektør i Rosenborg, å ta fire måneders permisjon fordi «jeg har en jobb som spiser meg opp og føler et sterkt behov for å lade batteriene». I forrige uke ble klubbens hovedtrener Per-Mathias Høgmo sykemeldt.

Nils Skutle påpeker at det ikke går an å sammenligne de to tilfellene, men vil finne ut hvorfor det har blitt slik.


-  Som leder er det vårt ansvar å se på hva som ligger bak og årsakene, sier Skutle til Dagbladet.

«Meningsløst»
En endring har han allerede klar:

-  Vi må avgrense tilgangen. Vi kan ikke være tilgjengelige 24 timer i døgnet.

Rosenborg er en klubb hvor åpenheten har vært et varemerke, noe Skutle ønsker å bevare, men han ser at medievirkeligheten ikke er den samme som for noen år siden. Ifølge Skutle kan det bli så mange telefoner at man ikke rekker å gjøre noe annet, og han karakteriserer det som «meningsløst» til tider.


-  Medieverden utvikler seg, og det er en ganske stor belastning på RBK. Vi håper å serve pressen like bra, og vil legge forholdene til rette for media, men tidsrommet som media har tilgang til personer må avgrenses.

Andre kanaler
Skutle mener at Brakka og omgivelsene skal bestå, men at tilgangen til sentrale personer kan begrenses til for eksempel noen timer hver dag, slik at de får det han kaller mer kjernetid til å gjøre det de egentlig skal. Klubben vurderer også å bruke for eksempel internett på en mer aktiv måte for å få ut informasjonen media ønsker.

TILBAKE: Rune Bratseth er klar for Rosenborg igjen. FOTO: SCANPIX
TILBAKE: Rune Bratseth er klar for Rosenborg igjen. FOTO: SCANPIX Vis mer