Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bratseth venter hardkjør

Rune Bratseth tror at Porto vil gå hardt ut mot Rosenborg i kveld, men lover at RBK også skal satse: - Vi skal angripe, og vi har ingenting å tape, sier han. Dagbladet.no følger Champions League fra klokka 20.45 i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Porto er et ekstremt godt hjemmelag. Celtic var sjanseløse her nede, og Juventus ble rundspilt selv om de klarte 0-0. Vi venter et kjempetrykk fra start, sier Rune Bratseth til adressa.no noen timer før kamptart i Porto.

- Portugisisk fotball er inne i en oppgangsperiode nå. Boavista er allerede videre i Mesterligaen, og landslaget er på full fart opp. Portugal er også blant verdens beste nasjoner i aldersbestemt fotball, sier Bratseth, som likevel lover et ærlig forsøk fra RBKs side.

Dramatisk gruppe

Rosenborgs gruppe er den eneste det knytter seg virkelig spenning til i kveldens kamper. I alle andre grupper er det avgjort hvilke lag som går til neste gruppespill, og det er bare Uefa-cupplasser å spille om.

I gruppe E kan både Porto, Rosenborg og Celtic ta andreplassen.

- Vi skal angripe, og vi har ingenting å tape. Vi har fått en formutløsning på høsten, og det er uavnlig i RBK. Vanligvis har vi mange slitasjer på tampen av sesongen, sier Rune Bratseth.

Rykter i Trondheim i dag skal ha det til at Lerkendal skal skifte navn til Rosenborg Arena. Dette avviser RBK-direktør Bratseth blankt:

- Det er bare tull. Rosenborg Arena er navnet på selskapet som har med stadionanlegget å gjøre, sier Rune Bratseth til adressa.no.

«Lerkedal»

Men Bratseth koster på seg å spøke med alternative stadionnavn i lys av den pågående alkoholdebatten:

- Vi har vurdert å bruke navnet «Lerkedal». Og vi jobber jo fortsatt for å få «Sats» inn i de nye lokalene, flirer Bratseth.

Rapportene fra Porto tyder på at Odd Inge Olsen går inn som høyre kantspiller, ettersom Frode Johnsen flyttes inn som midtspiss i Sigurd Rushfeldts skadefravær.

(Dagbladet.no)

Dagbladet.no følger Champions League-kampene fra kl. 20.45.

Gruppe E:

Tabellen

PORTO - ROSENBORG

Kampstart 20.45

Porto (sannsynlig): Paulo Santos, Hugo Ibarra, Mario Silva, Jorge Andrade, Ricardo Carvalho, Francisco Costinha, Fredric Söderstrom, Deco Sousa, Clayton Cruz, Nuno Capucho, Jesus Pena.

Rosenborg: Arni Gautur Arason - Bent Inge Johnsen, Erik Hoftun, Christer Basma, Ståle Stensaas - Roar Strand, Bent Skammelsrud, Ørjan Berg - Odd Inge Olsen, Frode Johnsen, Harald Martin Brattbakk.

CELTIC - JUVENTUS

Kampstart 20.45Gruppe F:

Tabellen

BARCELONA - FENERBACHE

Kampstart 20.45

LEVERKUSEN - LYON

Kampstart 20.45Gruppe G:

Tabellen

LILLE - MANCHESTER U.

Kampstart 20.45

OLYMPIAKOS - DEPORTIVO LA CORUNA

Kampstart 20.45Gruppe H:

Tabellen

FEYENOORD - SPARTAK MOSKVA

Kampstart 20.45

SPARTA PRAHA - BAYERN M[NCHEN

Kampstart 20.45

Hele Norges coronakart