Brattbakk får ny spisskonkurrent

Harald Brattbakk har hatt en svak start på sesongen i skotsk eliteserie. Trønderen har ennå ikke spilt en hel ligakamp for Celtic. Og nå skal Newcastles svenske angriper Andreas Andersson være på vei til klubben.

- Det er klart jeg ikke er fornøyd med situasjonen, sier Brattbakk.

Han står med null mål etter fire seriekamper. To av dem har han startet, og blitt byttet ut. De to andre har han startet på benken.

- Det er bare opp til meg sjøl å spille meg til fast plass. Jeg skulle helt klart ønske jeg hadde spilt bedre i de kampene som har vært, sier Brattbakk til Dagbladet.

Den største oppturen så langt denne sesongen fikk eks-rosenborgeren da Nils Johan Semb tok ut sin første A-landslagstropp. Men da landslagssjefen offentliggjorde sin tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Latvia, var Celtic-spissen ute av det gode selskap.

- Jeg føler at jeg var nære også ved det siste uttaket, sier Brattbakk.

  • Ifølge avisa The Journal i Newcastle skal skottene være klar til å legge inn et bud på 40 millioner kroner for Andreas Andersson. Svensken var ikke engang på benken da Ruud Gullit debuterte som Newcastle-sjef. - Jeg var selvfølgelig skuffet over å bli vraket, men jeg hadde vært atskillig mer bekymret hvis Gullit hadde tatt ut laget selv. Vi får se hva som skjer, sier Andersson. Han er nå i Sverige for å forberede seg til lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot England.