Brattbakk: Jeg har ikke noe å bevise

Harald Martin Brattbakk mener han for lengst har bevist at han kan gjøre en god jobb for landslaget.

Brattbakk inn - Solskjær ut? - Jeg har ikke noe å bevise overfor Nils Johan Semb. Jeg har i en årrekke bevist nok på fotballbanen. Den tiden er over for lengst for min del, fortalte han til NTB før landslagets trening på Marienlyst i Drammen mandag.

Etter at Ole Gunnar Solskjær måtte reise hjem med skade, ble Harald Martin Brattbakk innkalt til onsdagens kamp mot Portugal.

- Det hadde jo vært gøy om jeg fikk til noe som imponerte i løpet av disse dagene. Nå får jeg jo med meg alle treningene før kampen onsdag, sa Brattbakk.

Han har bare fått med seg ti landskamper i løpet av karrieren, og har scoret tre mål. Sist han scoret for landslaget var mot Luxembourg i 1995. Sist han var med i troppen var mot Finland i vår. Da spilte han ikke.

- Skulle du ønske at du hadde flere landskamper?

- Jeg skulle gjerne hatt 50 landskamper til nå. Det var uansett hyggelig å bli innkalt, så får vi håpe jeg også får spille, sa Brattbakk, som nok en gang ligger best an i kampen om å bli toppscorer i eliteserien. Han har scoret 12 mål for Rosenborg så langt denne sesongen.

(NTB)

ERSTATTER SOLSKJÆR: Harald Martin Brattbakk mener han ikke har noe å bevise.