Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brattbakk legger opp

Målkongen legger skoene (størrelse 37) på hylla.

(Dagbladet.no:) En av Norges største målscorere gjennom tidene, og sannsynligvis den med de minste skuddbeina, legger opp.

Harald Martin Brattbakk fikk beskjed om at han ikke lenger var ønsket Rosenborg for litt over en uke siden, og har i ettertid vurdert om han skulle gå til en annen klubb eller gi seg med fotball på toppnivå.

Til tross for interesse fra blant annet Stabæk og Bodø/Glimt, valgte tidenes toppscorer i Tippeligaen altså å legge opp i dag.

Etter 166 Tippeliga-mål for Rosenborg og Bodø/Glimt er det altså slutt for Brattbakk som i tillegg til RBK også er seriemester for Celtic og FC København.

- Tanken på å gjøre noe helt annet fristet mer enn tanken på å fortsette med fotball en stund til, forteller han til Rosenborgs hjemmeside.

TAKKER AV: Harald Martin Brattbakk gir seg som toppspiller, og Rosenborg blir dermed siste stoppested for tidenes mestscorende spiller i Tippeligaen. Foto: Scanpix
TAKKER AV: Harald Martin Brattbakk gir seg som toppspiller, og Rosenborg blir dermed siste stoppested for tidenes mestscorende spiller i Tippeligaen. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling