Brattbakk mot tidenes måltørke

Tangerer rekord uten scoring mot TIL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Går Harald Brattbakk av banen uten scoring mot Tromsø mandag, tangerer han sin verste måltørke som etablert Rosenborg-spiller, skriver Adresseavisen:

Harald Brattbakk er norsk fotballs beste avslutter, og den spilleren som er mest fryktet blant norske keepere. Men hittil i sesongen har eliteseriens toppscorer fra 1994, 1995, 1996, 2002 og 2003, slitt med å finne veien til nettmaskene.

Søndag toppet det hele seg da målmaskinen bommet på straffespark mot Lillestrøm. Nå risikerer han også å tangere sin verste måltørke siden han etablerte seg på A-laget til Rosenborg i 1994.

I 2001 gikk han målløs av banen i sju seriekamper på rad. Da scoret han riktignok to mål mot Celtic i Mesterligaen. Nå står han med seks kamper, dersom vi tar med de to siste kampene i fjorårssesongen.

- Det plager meg ikke. Målene vil komme. Men jeg er mer bekymret over at vi ikke skaper flere sjanser, sier Brattbakk til avisa.

- Hva er årsaken til at det ikke har løsnet?

- Det har vært veldig lite bakrom i de fire første kampene. Vi har møtt lag som er godt organisert og gjerrige bakover. I tillegg har vi ikke vært dyktige nok til å utnytte overgangene. Men det tror jeg vil endre seg utover i sesongen, sier han.

(NTB)

UTEN SCORING:</B> Harald Brattbakk er nær scoringsrekorden, men får det ikke til hittil i vår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer