Brattbakk mot tidenes måltørke

Tangerer rekord uten scoring mot TIL.

Går Harald Brattbakk av banen uten scoring mot Tromsø mandag, tangerer han sin verste måltørke som etablert Rosenborg-spiller, skriver Adresseavisen:

Harald Brattbakk er norsk fotballs beste avslutter, og den spilleren som er mest fryktet blant norske keepere. Men hittil i sesongen har eliteseriens toppscorer fra 1994, 1995, 1996, 2002 og 2003, slitt med å finne veien til nettmaskene.

Søndag toppet det hele seg da målmaskinen bommet på straffespark mot Lillestrøm. Nå risikerer han også å tangere sin verste måltørke siden han etablerte seg på A-laget til Rosenborg i 1994.

I 2001 gikk han målløs av banen i sju seriekamper på rad. Da scoret han riktignok to mål mot Celtic i Mesterligaen. Nå står han med seks kamper, dersom vi tar med de to siste kampene i fjorårssesongen.

- Det plager meg ikke. Målene vil komme. Men jeg er mer bekymret over at vi ikke skaper flere sjanser, sier Brattbakk til avisa.

- Hva er årsaken til at det ikke har løsnet?

- Det har vært veldig lite bakrom i de fire første kampene. Vi har møtt lag som er godt organisert og gjerrige bakover. I tillegg har vi ikke vært dyktige nok til å utnytte overgangene. Men det tror jeg vil endre seg utover i sesongen, sier han.

(NTB)

UTEN SCORING:</B> Harald Brattbakk er nær scoringsrekorden, men får det ikke til hittil i vår.