Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brattbakk og Simpson tapte

Harald Martin Brattbakk og Pascal Simpson hadde mange sjanser, men klarte ikke å score da FC København tapte 0-1 for FC Midtjylland i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette var Brattbakk og Simpsons første kamp som spissduo for FC København. Simpson debuterte etter overgangen fra Vålerenga, og hadde blant annet et skudd i tverrliggeren. Også Harald Brattbakk hadde flere gode muligheter - spesielt i første omgang.

Sjefstrener Roy Hodgson er i ferd med å forsterke FC København med flere rutinerte spillere, og Pascal Simpson er siste spiller innkjøpte spiller. Den neste kan bli Derby-spilleren Jacob Laursen som er på vei til FC København for et sted mellom tre og fem millioner kroner,

- Jeg forventer ikke å se Jacob spille flere kamper for oss. I løpet av et par dager tror jeg at tingene faller helt på plass, og at Jacob blir klar for FC København, sier Derby-manager Jim Smith ifølge danske BT.

(Dagbladet.no)