Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brattbakk scoret to for FC København

Harald Martin Brattbakk fikk en glimrende start på sesongen da han nettet to ganger og hadde en målgivende pasning i 5-1 seieren over Haderslev i Superligaen.

FC København tok en forventet seier over nyopprykkede Haderslev som hadde lite å stille opp med i Parken i København.

«Med til tider godt spill og 5-1 på resultattavla må man si seg godt fornøyd», skriver Brattbakk på sin egen hjemmeside.

Færøyske Todi Jønsson ga hjemmelaget ledelsen, mens Sibusiso Zuma økte til 2-0 like før pause. Etter hvilen serverte Brattbakk først målgivende pasning til David Nielsen, før han selv puttet på to ganger i det 80. og i det 90. minutt.

«Tror faktisk det er første gang jeg scorer i serieåpninga, skriver den tidligere Celtic og Rosenborg-spilleren.»

Det skulle i så fall tyde bra for Brattbakk og hans lagkamerater som neste helg kan belage seg på langt tøffere motstand mot AGF Aarhus. Aarhus sjokkåpnet sesongen med å slå seriefavorittene Brøndby med 2-1, men Brattbakk har likevel god tro på seier.

«Hvis vi kan spille like disiplinert som i dag, kan vi oppnå et godt resultat også neste helg», skriver Harald Martin Brattbakk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media