Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brattbakk til RBK?

Rykter i skotsk media vil ha det til at Harald Brattbakk er til salgs. Prisen skal ligge omkring 12-13 millioner kroner. Og RBK er interessert.

- Klart vi vil ha Harald tilbake, sier assistenttrener Ola By Rise til Adresseavisen.

Men han er klar over hvem som er sjef i Rosenborg-brakka:

- Det blir en sak mellom hovedtrener Nils Arne Eggen og sportsdirektør Rune Bratseth. Men dørene på Lerkendal har alltid stått vidåpne for folk som ønsker å finne tilbake til røttene.

Harald Brattbakk har slitt benken i de siste kampene, og journalister som står Celtic nær sier at det ikke ser ut som Brattbakk er med i managerens framtidsplaner. Den tidligere RBK-spissen er tredje- eller fjerdevalg blant klubbens angripere. Til helgen kan den australske angriperen Mark Viduka få sin debut i den grønne- og hvistripete Celtic-trøya. Den nye Brattbakk-konkurrenten fikk arbeidstillatelse i går.

- For øyeblikket er jeg et stykke unna fast plass på laget, og da er det ikke så rart at det oppstår rykter om at jeg skal selges. Men jeg forholder meg til at jeg skal være i Celtic, sier Brattbakk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media