Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erling Braut Håland

Braut Håland tilbake i Molde

Erling Braut Håland er tilbake i Molde etter Salzburg-besøket, og er tilgjengelig for helgens eliteseriekamp mot Lillestrøm.

MOLDE  20180726.
UEFA Europa League kvalifisering 2018/2019: Molde - Laci (3-0). Moldes Erling Braut Håland etter Europa League kvalifiseringskampen i fotball mellom Molde og Laci på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MOLDE 20180726. UEFA Europa League kvalifisering 2018/2019: Molde - Laci (3-0). Moldes Erling Braut Håland etter Europa League kvalifiseringskampen i fotball mellom Molde og Laci på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han har vært i Salzburg, men er tilbake i Molde og stiller på trening, og han er tilgjengelig for kamp i helgen, sier Molde-direktør Øystein Neerland til VG.

Han påpeker at det ikke er han som tar ut laget og derfor ikke kan si noe om 18-åringen spiller søndagens kamp.

Håland har sammen med sin far og agent vært i Østerrike de siste dagene for å se på forholdene i Salzburg, en klubb som har kommet med et bud Molde er fornøyde med.

Ifølge Eurosport skal budet være 60 millioner kroner, med muligheter for ytterligere 40 millioner avhengig av Braut Hålands prestasjoner.

VG skriver at også to øvrige storklubber er interessert i underskriften til spissjuvelen, en av disse skal være italienske Juventus.