FLYTTER TIL FRANKRIKE: Stine Bredal Oftedal går til Issy Paris etter å ha fullført sesongen med Stabæk. Her under cupfinalen mot Larvik. 
Foto: AUDUN BRAASTAD / NTB SCANPIX
FLYTTER TIL FRANKRIKE: Stine Bredal Oftedal går til Issy Paris etter å ha fullført sesongen med Stabæk. Her under cupfinalen mot Larvik. Foto: AUDUN BRAASTAD / NTB SCANPIXVis mer

Bredal Oftedal blir proff i Paris

Til Issy etter sesongen.


(Dagbladet): Stabæk-spiller Stine Bredal Oftedal (21) blir proff i franske Issy Paris etter denne sesongen.

Det melder lokalavisa Budstikka.no i kveld.

- Det ble endelig avgjort i går. Vi er enige om en ett pluss ettårskontrakt, så planen er å bli der i to år, sier Bredal Oftedal.

Stabæk røk nylig ut av cupvinnercupen mot nettopp Issy. Det har tatt litt tid for landslagsspilleren å bestemme seg for hvor karrieren skulle fortsette. Til slutt endte hun på den franske hovedstaden.

- Det blir noe nytt. Jeg har gått igjennom mange ting, og tenkt på det meste. Men det som var avgjørende var nok det å oppleve en ny treningskultur, ny liga og i det hele tatt en ny opplevelse, sier Bredal Oftedal.

Selv om beslutningen er tatt, konsentrerer hun seg i første omgang om å fullføre sesongen i Stabæk, og håper å få med seg en medalje før hun flagger ut.

- Det er ikke med lett hjerte jeg forlater Stabæk, og jeg har lyst til å ta bronse med dem først, sier hun.