Stine Bredal Oftedal om kjæresten Rune Dahmke

Bredal Oftedal om kjæresten: - Jeg tror det er lettere enn å bo sammen

Omtrent 1000 kilometer skiller Stine Bredal Oftedal og kjæresten Rune Dahmke. Det gjør at de verdsetter tiden de har sammen - selv om det bare skulle være 24 timer om gangen.

STORTRIVES: Stine Bredal Oftedal stortrives i ungarske Györ. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STORTRIVES: Stine Bredal Oftedal stortrives i ungarske Györ. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GYÖR (Dagbladet): Stine Bredal Oftedal (26) gjorde for ei uke siden endelig comeback, etter ankelskaden som har holdt henne ute i en måned. Landslagskapteinen la ikke skjul på at det var litt lengre enn planlagt.

- Det har tatt en del mer tid enn jeg trodde, det var litt irriterende. En måned er ikke så lenge, men nå kommer de viktigste tingene. Da er det godt å være tilbake i trening, sier Oftedal til Dagbladet.

Nå venter nemlig flere viktige kamper for Györ. Det er tett i kampen om seriegullet i Ungarn, og ikke minst venter Champions League-semifinalen 12. mai. Oftedal er en viktig spiller å ha tilbake i aksjon.

Ett år etter at hun kom til klubben, sier Oftedal at hun stortrives. Det første året i en av verdens aller beste håndballklubber har rett og slett vært like bra som hun hadde sett for seg.

1000 kilometer unna kjæresten

Livet smiler til Oftedal på flere plan. I fjor ble det kjent at hun hadde fått seg kjæreste, THW Kiel-spiller Rune Dahmke (25). Mellom Oftedal og kjæresten skiller faktisk ganske nøyaktig 1000 kilometer.

- Vi har sett hverandre mer enn jeg hadde trodd, egentlig. Vi bruker det vi får. Er det 36 timer vi har, så er det 36 timer. Det er sjelden vi har fri i mer enn to dager om gangen, og har vi det, så er jo det egentlig litt mye, sier Oftedal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer