FIKK GJENNOMGÅ:  Årvoll-spiller Torgeir Hoås brakk tirsdag beinet etter en grisetakling på fotballbanen  deretter ble han behandlet av motspilleren som nettopp hadde taklet ham. 
Foto: Årvoll Fotball / NTB scanpix
FIKK GJENNOMGÅ: Årvoll-spiller Torgeir Hoås brakk tirsdag beinet etter en grisetakling på fotballbanen deretter ble han behandlet av motspilleren som nettopp hadde taklet ham. Foto: Årvoll Fotball / NTB scanpixVis mer

Breddefotball-sjarm: Lege behandlet motspiller han selv hadde grisetaklet

- Det var en utrolig absurd situasjon.

Årvoll-spiller Torgeir Hoås definerte på mange måter uttrykket «hell i uhell» tirsdag kveld. Først brakk han beinet etter en grisetakling - deretter ble han behandlet av spilleren som nettopp hadde taklet ham.

Under en kamp mot Korsvoll 2 i 4. divisjon i Oslo brakk Hoås beinet etter en særdeles tøff takling fra Korsvoll-spiller Espen Schjerven.

Schjerven jobber til daglig som lege. Om det var savnet til jobben som ble for stort vites ikke. Han rakk iallfall å motta det røde kortet fra dommeren før han egenhendig utførte behandling av Hoås fram til ambulansen ankom Årvoll.

For Hoås kom det bardust på at Korsvoll-spilleren var den som sto bøyd over ham sekunder etter taklingen.

- Det var en utrolig absurd situasjon. Først takling, så behandling. Jeg ble overrasket over at han ikke ga seg, sier han til NTB.

- Men behandlingen etterpå er det høyt nivå over. Schjerven og jeg hadde en fin tone underveis i kampen, så denne taklingen kom ut fra intet. Han gikk nok etter ballen, sier Hoås med et smil.

Torgeir Hoås er bror til mer kjente Øyvind, og har en fortid i blant annet Molde for ti år siden. Han har også vært en del av trenerteamet i Hønefoss fram til i vinter.

Spilleren ble sendt til Oslo universitetssykehus på Ullevål. Der ble det konstatert brudd i leggbeina på høyre fot.

Kampen endte for øvrig med 2-1-seier til Årvoll.

- Meget fornøyd med tre poeng, avslutter Hoås i morfinrus fra sykesenga.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram