Brede er fansens norske favoritt

Les hvem 20 supporterklubber elsker og hater.

GODSPILLERE: Wayne Rooney er en av Manchester United-fansens favoritter, mens Brede Hangland (t.h) er spilleren flest norske supportere sikler etter. Foto: AFP/Chris Ratcliffe
GODSPILLERE: Wayne Rooney er en av Manchester United-fansens favoritter, mens Brede Hangland (t.h) er spilleren flest norske supportere sikler etter. Foto: AFP/Chris Ratcliffe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Del 1, spørsmål 1 til 7: Norske fans har mest gulltro på United og Chelsea(Dagbladet.no): Noen spillere er lette å bli glad i, andre har en tendens til å skape voldsom irritasjon hos supporterne.

I del 2 av Dagbladet.no's supporterrundspørring fikk de 20 norske supporterklubbene for lag i Premier League spørsmål om både egne og andres spillere.Brede x 11 I tillegg svarte alle på om de gjerne skulle sett en nordmann i sin kjære klubbtrøye.

Det viser seg at landslagskaptein Brede Hangeland har gjort et enormt inntrykk via tribunen og TV-skjermer i Norge. Hele 11 av 20 supporterklubber trekker fram siddisen som nordmannen de ønsker seg.Til og med Chelsea-fansen, som er godt vant med kjøp av stjerner, tror 28-åringen holder mål.

- Han tror jeg kunne hevdet seg, sier Chelsea-supporterleder Even Strete i e-postundersøkelsen.John Carew er ettertraktet hos Burnley- og Stoke-supporterne, mens Wigan-supporterne synes Erik Huseklepp er morsom.

Ødelegger City-pengene fotballen? Fotball skaper både glede og raseri, noen ganger går det til og utover lagenes egne spillere. Les svarene for hver klubb hvis du vil se hvilke stjerner fansen vil bli kvitt, og hvem de ikke kan fordra i andre klubber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer