- Brede Hangeland blir nok et tema på neste møte

Jonevret om Viking-retur.

I STAVANGER: Slik så vi Brede Hangeland i fem år som Viking-spiller: Alltid tett oppi markeringene. Her i duell med Vålerengas Daniel Fredheim Holm. Foto Alf Ove Hansen / NTB Scanpix
I STAVANGER: Slik så vi Brede Hangeland i fem år som Viking-spiller: Alltid tett oppi markeringene. Her i duell med Vålerengas Daniel Fredheim Holm. Foto Alf Ove Hansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i kveld ble det klart at Brede Hangeland er fristilt fra kontrakten i Fulham, ett år før den egentlig går ut.

Landslagskapteinen har vært utenlandsproff siden han dro til FC København i 2006, og det vil ikke være direkte unaturlig om han nå returnerer til Norge for å avslutte karrieren.

Viking er den eneste klubben Hangeland spilte profesjonelt for i Norge. Trener Kjell Jonevret tror den høyreiste midtstopperen blir i utlandet et par år til.

- De indikasjonene jeg har fått, tyder på at Brede først og fremst er interessert i å fortsette som utenlandsproff. Dette er såpass ferst enda at jeg ikke har rukket å ta ordentlig stilling til det, sier Jonevret til Dagbladet.

Han understreker imidlertid samtidig:

- Som trener kunne jeg nok aldri sagt nei, om en såpass god fotballspiller som Brede ville vært interessert i å komme til klubben. Men det blir et økonomisk spørsmål også, Viking har ikke en haug med penger. Det ville i tilfelle vært nødvendig med eksterne investorer, sier Jonevret.

Brede Hangeland eier både hus og tomt i Stavanger, og har sånn sett alt på stell for en retur til de mørkeblå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer