Brede Hangeland gjør helomvending - fortsetter i Crystal Palace

Bekreftet.

ET ÅR TIL: Brede Hangeland, her i aksjon mot Roberto Soldado og Tottenham, har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Crystal Palace. Foto: Action Images / Jed Leicester / NTB Scanpix
ET ÅR TIL: Brede Hangeland, her i aksjon mot Roberto Soldado og Tottenham, har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Crystal Palace. Foto: Action Images / Jed Leicester / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke ble Brede Hangeland løst fra kontrakten med Premier League-klubben Crystal Palace etter bare én sesong i London-klubben.

I dag ble det imidlertid klart at 33-åringen tar et år til i Premier League. Det bekrefter Palace på sin hjemmeside i ettermiddag.

- Talentfull tropp - Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten med Crystal Palace. Jeg trives godt i spillergruppen og Alan Pardew er en veldig bra manager. Jeg ser frem til et nytt år i Premier League og skal gjøre mitt beste for klubben, sier Hangeland til Dagbladet.

Den norske stopperen fikk 17 kamper i Palace-trøya forrige sesong.

- Det er spennende tider i klubben, og jeg gleder meg til å gjøre også neste sesong til en suksess, sier han til klubbens hjemmeside.

Viking-spekulasjoner Etter at Hangeland ble løst fra kontrakten forrige uke, startet umiddelbart reaksjonene om midtstopperens neste stoppested. Som tidligere var Viking en av klubbene som ble nevnt - i hvert fall om han kunne ha spilt gratis.

Overfor TV 2 innrømmer Hangeland at han har vært usikker på framtida:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.