<strong>ET ÅR TIL:</strong> Brede Hangeland, her i aksjon mot Roberto Soldado og Tottenham, har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Crystal Palace. Foto: Action Images / Jed Leicester / NTB Scanpix
ET ÅR TIL: Brede Hangeland, her i aksjon mot Roberto Soldado og Tottenham, har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Crystal Palace. Foto: Action Images / Jed Leicester / NTB Scanpix Vis mer

Brede Hangeland gjør helomvending - fortsetter i Crystal Palace

Bekreftet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke ble Brede Hangeland løst fra kontrakten med Premier League-klubben Crystal Palace etter bare én sesong i London-klubben.

I dag ble det imidlertid klart at 33-åringen tar et år til i Premier League. Det bekrefter Palace på sin hjemmeside i ettermiddag.

- Talentfull tropp - Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten med Crystal Palace. Jeg trives godt i spillergruppen og Alan Pardew er en veldig bra manager. Jeg ser frem til et nytt år i Premier League og skal gjøre mitt beste for klubben, sier Hangeland til Dagbladet.

Den norske stopperen fikk 17 kamper i Palace-trøya forrige sesong.

- Det er spennende tider i klubben, og jeg gleder meg til å gjøre også neste sesong til en suksess, sier han til klubbens hjemmeside.

Viking-spekulasjoner Etter at Hangeland ble løst fra kontrakten forrige uke, startet umiddelbart reaksjonene om midtstopperens neste stoppested. Som tidligere var Viking en av klubbene som ble nevnt - i hvert fall om han kunne ha spilt gratis.

Overfor TV 2 innrømmer Hangeland at han har vært usikker på framtida:

- Det er alltid litt usikkerhet når du går ut av en kontrakt, men jeg har hatt en god dialog med Alan Pardew, som er en fantastisk manager. Jeg har vært nokså trygg på at det ville ordne seg. Men når det er sagt, så er det godt å få det gjort og få det ut i offentligheten og kunne konsentrere seg om en ny sesong, sier han til kanalen.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer