Brede Hangeland slår knallhardt tilbake mot Kaggestad i åpent brev

- Det provoserer meg noe grenseløst.

SVARER PÅ KRITIKKEN: I kveld publiserte Brede Hangeland et åpent brev på aftenposten.no hvor han svarer på kritikken fra Johan Kaggestad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SVARER PÅ KRITIKKEN: I kveld publiserte Brede Hangeland et åpent brev på aftenposten.no hvor han svarer på kritikken fra Johan Kaggestad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det hele begynte med et debattinnlegg signert Marit Bjørgen og Brede Hangeland den 15. september, der de slår et slag for Norsk Tipping og deres viktighet for norsk idrett.

Deretter har det gått slag i slag.

I dagens Aftenposten går TV2s sykkelekspert Johan Kaggestad i strupen på duoen, og navngir samtidig PR-rådgiveren (Jon Mørland) han med sikkerhet mener har skrevet innlegget på vegne av de to idrettsstjernene.

Nå har både Bjørgen og Hangeland slått tilbake.

«Intellektuell fornærmelse» Tidligere i dag innrømmet Bjørgen overfor Dagbladet at Jon Mørland hadde vært involvert i prosessen, men kun i en funksjon som rådgiver.

- Vi har hatt hjelp av våre personlige rådgivere, Guri Hetland, som jobber for meg, og Jon Mørland for Brede, forteller Bjørgen til Dagbladet. Brede Hangeland sa til Aftenposten at han så på Kaggestads innlegg som en «intellektuell fornærmelse», og nå har han også skrevet et åpent brev publisert av avisa.

Provosert - Det provoserer meg noe grenseløst at du insinuerer at jeg har latt meg bruke i et spill av noe slag. Hva om jeg faktisk mener det som står i kronikken?, skriver Hangeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer