Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brede i Fulham til 2013

Skrev under ny kontrakt.

BEDRE BETINGELSER: Brede Hangeland er blitt belønnet med en ny avtale i Fulham, sier manager Hodgson. Foto: AP/Simon Dawson
BEDRE BETINGELSER: Brede Hangeland er blitt belønnet med en ny avtale i Fulham, sier manager Hodgson. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer

||| (Dagbladet): Mandag var Brede Hangeland nær en ny avtale med Fulham.

Nå har 28-åringen skrevet under.

Den norske landslagskapteinen har signert en kontrakt som binder ham til londonklubben fram til 2013, melder Fulhams hjemmeside.

Hangeland sier til klubbsida at han fryder seg over den nye kontrakten, etter måneder med spekulasjoner.

Nordmannen er blant annet blitt koblet til Arsenal, og Arsene Wenger bekreftet at londronrivalen har kikket på nordmannen.

- Jeg har alltid sagt at jeg er fornøyd i Fulham, og fast bestemt på å sikre suksessen til laget. Det er veldig flott å se den framgangen klubben har gjort siden jeg kom hit i 2008. Vi har aldri havnet høyere på tabellen enn sist sesong i løpet av klubbens 130-årige historie, sier Hangeland.

Manager Roy Hodgson sier han er glad Fulham belønner stopperen med bedre betingelser. Det har vært spekulert at Hangeland nå blir best betalt på Craven Cottage - de lønnsledende spillerne har omlag 25 millioner kroner i årslønn.

- Han er en ekstremt viktig spiller for oss, og et forbilde som proff. Så vi er veldig fornøyde med at han blir i Fulham på lang sikt, sier Hodgson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media