Brede ser frem til overgangs-avklaring

Arsenal interesserte.

HAN LANGE I MIDTEN:  Brede Hangeland, lagkameratene og spilerne fra litauiske Vetra minnes Bobby Robson før kampen tirsdag kveld. Foto: KEITH HAMMETT.
HAN LANGE I MIDTEN: Brede Hangeland, lagkameratene og spilerne fra litauiske Vetra minnes Bobby Robson før kampen tirsdag kveld. Foto: KEITH HAMMETT. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Landslagskaptein Brede Hangeland har levd med overgangsrykter og kontraktsspekulasjoner omtrent siden han satte sine lange bein på engelsk jord.

Fulham-bautaen er koblet til flere storlag, og torsdag kveld innrømmet Arsenal-manager Arsene Wenger at han har nordmannen under lupen.-Jeg har ikke hørt noe, sier Hangeland selv.

1. september stenger overgangsvinduet, og da vet vi også hvor mannen som manager Roy Hodgson selv innrømmer kan bli vanskelig å holde på, spiller framover.

- Ja, jeg gleder meg faktisk til 1. september. For da er det ikke mer å spekulere på, sier Hangeland til Dagbladet.

- Så det blir godt med en avklaring. Rykter er en del av gamet, selv om det ikke er mange spillere som har vært gjenstand for like mange spekulasjoner som meg. Det kunne jeg vært foruten, men jeg vet jo at det blir sånn fordi man har klart seg godt.

Ikke hørt fra ArsenalI går spilte Hangeland kvalifisering til Europa League på Craven Cottage, da Fulham — med Bjørn Helge Riise som innbytter de siste 13 minuttene — slo litauiske Vetra 3-0 for andre gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer