Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bredesen: -Vil glemme hele dritten

INNSBRUCK (Dagbladet): Espen Bredesen (29) var helt svart i øya og fly forbanna etter kulhoppet på 86,5 meter i går. - Nå vil jeg glemme hele dritten og bare se framover, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hele Hoppuka har vært en skuffelse. Nå ser jeg fram til å komme hjem og trene. Skjønt; trene på hjemmebane kan vi. Det som mangler er å få det til i renn, sier en skuffet OL- og verdensmester etter 45. plassen.

Nivået skremmer ham ikke.

- Det er ikke bedre enn før. Forskjellen er at jeg hopper mye dårligere i konkurranser. På trening før Hoppuka var jeg veldig på gang. Her nede har jeg ikke fått det til. Nå nytter det ikke lenger å tro og håpe. Nå må jeg få svar i bakken, sier Espen Bredesen.

At han skulle bli slått ut av den ukjente østerrikeren Michael Kury (19), var ei bombe.

- Det var skuffende og gjorde meg forbanna. Jeg klarte ikke å tråkke til på hoppet, dermed ble det et elendig skihopp. Selv om Kury slo meg, var det meg selv jeg tapte for, sier Espen etter gårsdagens fiasko.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!