Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Breivang blir i Larvik i to år til

- Ingen grunn til å flytte på seg.

TO ÅR TIL: Karoline Dyhre Breivang har forlenget avtalen med Larvik. Her med lagvenninne Tonje Larsen.Foto: SCANPIX/AFP/ATTILA KISBENEDEK
TO ÅR TIL: Karoline Dyhre Breivang har forlenget avtalen med Larvik. Her med lagvenninne Tonje Larsen.Foto: SCANPIX/AFP/ATTILA KISBENEDEK Vis mer

Karoline Dyhre Breivang (31) har forlenget kontrakten med mesterligafinalist Larvik og skal spille for klubben i ytterligere to år.

- Jeg er godt fornøyd med å få det i boks. Jeg trives veldig god her, både på laget og i byen. Det er jo et bra lag, så det er ingen grunn til å flytte på seg. Jeg er glad for at klubben vil ha meg med videre, sier Breivang til klubbens hjemmeside.

- Klubben er strålende fornøyd med at en av de rutinerte velger å forlenge kontrakten. Det er ikke alt Karoline Dyhre Breivang gjør som blir lagt merke til, men hun er veldig viktig for et lag. Hun tar alle oppgaver hun blir satt til, og i tillegg er hun ei trivelig og blid jente, sier Larviks hovedtrener, Tor Odvar Moen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media