Breivik holder jentene på pinebenken

Venter med å ta ut hele troppen.

16 håndballjenter skulle fått beskjed om at de skal spille VM i Frankrike torsdag, men det kommer bare til å bli 14 jubelrop, skriver Aftenposten.

- Vi må avvente utviklingen med Katja (Nyberg), og vi har heller ikke bestemt oss om vi skal dra med en eller to venstrekanter, sier Marit Breivik som er forsiktig optimist når det gjelder Katja Nyberg.

- Hun går gradvis over i håndballtrening denne uken. Det ser bedre og bedre ut, og Katja selv sier at ryggen er bedre enn den var før World Cup (der Nyberg måtte kaste inn håndkleet halvveis i turneringen). Men vi tar ingen kortsiktig risiko med henne, sier Breivik som ikke vet om hun kan bruke Ikast-spilleren i jentenes turnering på hjemmebane om to og en halv uke.

Da skal Norge møte Angola, Danmark og Russland, og kampen skal spilles i Sandefjord, Skien og Drammen.

Marit Breivik sier til Aftenposten at hun ikke ser bort fra at Norge kommer til å starte denne turneringen med bare 14 spillere, så kommer ytterligere to til å gå inn underveis.

(NTB)

USIKKER: Marit Breivik håper at Katja Nyberg skal bli klar, men vet ikke dette før uttaket på torsdag. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
USIKKER: Marit Breivik håper at Katja Nyberg skal bli klar, men vet ikke dette før uttaket på torsdag. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer