Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Breivik roser Tonje Larsen

Landslagstrener Marit Breivik feiret i vill glede da Norge sikret seg kvartfinaleplass i håndball-VM. Hun mener Tonje Larsens forsvarsspill var en vitamininnsprøytning for resten av laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå hadde vi kniven på strupen. Det var bare seier som holdt. Kanskje det var det som fikk laget til å slippe seg løs, sa Breivik som ikke hadde det godt før pause.

- Aldri før har en hel omgang vært så ille før, innrømmet treneren som likevel møtte spillere med tro på seier i garderoben.

- Troppen var innstilt på ikke å reise hjem i morgen, og jeg behøvde ikke jobbe så mye med jentene. Tonje Larsens forsvarsspill ble en vitamininnsprøytning for hele laget, sa Marit Breivik.

- I angrep var det mer driv i 2. omgang, men jeg var en stund urolig for at tvilen skulle sette seg fast etter det som hendte i starten av kampen. På den andre side visste vi at Østerrike måtte kjøre med det samme laget hele tiden, og at det ville tale i vår favør.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!