Breivik vikarierer for sykemeldt Hergeirsson

Tilbake som sjef for håndballjentene.

KORT COMEBACK: Marit Breivik leder igjen håndballjentene, men bare så lenge erstatteren Thorir Hergeirsson er sykemeldt.Foto:   Thierry Zoccolan / SCANPIX
KORT COMEBACK: Marit Breivik leder igjen håndballjentene, men bare så lenge erstatteren Thorir Hergeirsson er sykemeldt.Foto: Thierry Zoccolan / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Søndag var Marit Breivik tilbake i kjent stil da håndballjentene startet VM-oppkjøringen. Men mestertrenerens vikariat varer bare i tre dager.Gjensynet med spillerne var hjertelig. I mars avsluttet Breivik landslagskarrieren med seier over Frankrike.

- Det er mange kjente fjes, men også noen nye her. Jeg håper jeg kan bidra både sportslig og sosialt. Det blir artig, sier Breivik til NTB.

Etterfølger Thorir Hergeirsson er helt utslått etter en nakkeoperasjon.- Det var naturlig for meg å takke ja. I tillegg er jo Valeri Putans her, så trenerkreftene er det ikke noe i veien med. Jeg snakket med Thorir fredag. Han var i bedring og hadde god tro på å rekke den andre uken på denne samlingen, sier Breivik.

De to ukene på Kanariøyene var et fast innslag også under Breiviks 15 år lange suksessperiode.- Samlingen er viktig på mange områder. Vi trener både i hall og fysisk utendørs, blant annet i vann.Norge er storfavoritt til å vinne VM-gull i Kina i desember. Breivik vant seks titler: OL, VM og fire EM.Hun hoppet av i vinter etter to gullmedaljer på bare fem måneder i fjor. Spillerne ønsket inderlig at hun skulle fortsette i jobben, men svaret ble nei. Nå gjør hun et kortvarig og populært gjestespill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer