Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brendan Rodgers er den beste jeg har jobbet med

Sier trener som har jobbet med managere som Carlo Ancelotti og José Mourinho.

DEN BESTE MIKSEN AV DEM ALLE: Glen Driscoll var trener på Stamford Bridge da José Mourinho (t.v) og Carlo Ancelotti (t.h) styrte Chelsea, likevel mener han at Liverpool-manager Brendan Rodgers (i midten) er den beste han har jobbet med. Foto:  EPA/ALEJANDRO GARCIA/NTB scanpix
DEN BESTE MIKSEN AV DEM ALLE: Glen Driscoll var trener på Stamford Bridge da José Mourinho (t.v) og Carlo Ancelotti (t.h) styrte Chelsea, likevel mener han at Liverpool-manager Brendan Rodgers (i midten) er den beste han har jobbet med. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Glen Driscoll var trener under managerne Carlo Ancelotti og José Mourinho da de to herrene styrte Chelsea til ligagull. Nå har han fått en ny rolle, og befinner seg i Liverpool. 39-åringen Brendan Rogers styrer skuta i den røde delen av Merseyside, og Driscoll mener at han er den beste manageren han har jobbet under.

- Alle managerne jeg har jobbet med har deres egne unike ting ved dem - men Brendan Rodgers har den beste miksen av egenskaper, forteller Driscoll ifølge Daily Mail.

Både José Mourinho og Carlo Ancelotti vant Premier League under deres tid som manager i Chelsea. Brendan Rodgers har ikke fått vist seg fram på den øverste hylla i Europa ennå. Likevel mener Glen Driscoll at han jobber med en av de beste i idretten.

- Jeg har sterke meninger med mange av managerne jeg har jobbet med, så jeg mener ikke noe disrespekt, men Brendan har definitivt den beste miksen av egenskaper jeg noensinne har sett.

Driscoll som har fått tittelen «Head of Performance» i Liverpool, jobbet med managere som Jose Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink and Carlo Ancelotti under den åtte år lange tiden han var i London.

- Carlo Ancelotti var veldig ydmyk og viste mye medmenneskelighet - jeg ser det samme i Brendan. Jeg ser også den samme lederskapen som Guus Hiddink har, og helt klart de samme metodene som José Mourinho bruker. Jeg føler meg veldig heldig og privilegert som får jobbe sammen med ham, sier Driscoll.