Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brendan Rodgers hevder han kunne tatt over Swansea i vinter

- Har hatt fem jobbtilbud.

ETTERTRAKTET: Brendan Rodgers hevder han har hatt fem tilbud fra toppklubber etter at han fikk sparken i Liverpool.Foto: Daniel Youngs/ProSports/REX Shutterstock/ NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Brendan Rodgers hevder han har hatt fem tilbud fra toppklubber etter at han fikk sparken i Liverpool.Foto: Daniel Youngs/ProSports/REX Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

Den sparkede Liverpool-manageren Brendan Rodgers sier han var i samtaler om å overta gamleklubben Swansea i vinter.

43-åringen fikk sparken i Liverpool i oktober etter en svak sesongstart. Da Swansea sparket Garry Monk i desember, var Rodgers blant kandidatene til å overta som manager for waliserne.

- Jeg snakket med Huw Jenkins, formannen, og folk jeg kjente ganske godt, men jeg var tydelig. Swansea er en flott klubb, og det er også andre Premier League-klubber jeg kunne tatt over, men jeg er ikke tilgjengelig for en ny klubb før til sommeren, sier Rodgers til beIN sports.

Alan Curtis ledet Swansea inntil italienske Francesco Guidolin overtok som hovedtrener. Rodgers sier han vil ha en pause fra fotballen ut inneværende sesong.

- Jeg har hatt fem jobbtilbud siden jeg forlot Liverpool, alle fra klubber jeg har stor respekt for. Men jeg føler jeg trenger en periode utenfor fotball. Det er veldig intenst når du er involvert, sier Rodgers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram