Brendan Rodgers hevder han kunne tatt over Swansea i vinter

- Har hatt fem jobbtilbud.

ETTERTRAKTET: Brendan Rodgers hevder han har hatt fem tilbud fra toppklubber etter at han fikk sparken i Liverpool.Foto: Daniel Youngs/ProSports/REX Shutterstock/ NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Brendan Rodgers hevder han har hatt fem tilbud fra toppklubber etter at han fikk sparken i Liverpool.Foto: Daniel Youngs/ProSports/REX Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den sparkede Liverpool-manageren Brendan Rodgers sier han var i samtaler om å overta gamleklubben Swansea i vinter.

43-åringen fikk sparken i Liverpool i oktober etter en svak sesongstart. Da Swansea sparket Garry Monk i desember, var Rodgers blant kandidatene til å overta som manager for waliserne.

- Jeg snakket med Huw Jenkins, formannen, og folk jeg kjente ganske godt, men jeg var tydelig. Swansea er en flott klubb, og det er også andre Premier League-klubber jeg kunne tatt over, men jeg er ikke tilgjengelig for en ny klubb før til sommeren, sier Rodgers til beIN sports. Alan Curtis ledet Swansea inntil italienske Francesco Guidolin overtok som hovedtrener. Rodgers sier han vil ha en pause fra fotballen ut inneværende sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer