<strong>KLAR FOR PREMIER LEAGUE:</strong> Bare en drøy time før den viktige hjemmekampen mot Brighton har Leicester kunngjort at Brendan Rodgers er klubbens nye manager. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Bare en drøy time før den viktige hjemmekampen mot Brighton har Leicester kunngjort at Brendan Rodgers er klubbens nye manager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brendan Rodgers klar for Leicester

- Jeg er veldig glad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bare en drøy time før den viktige hjemmekampen mot Brighton har Leicester kunngjort at Brendan Rodgers er klubbens nye manager.

Rodgers tar over laget etter kampen mot Brighton og leder Leicester-spillerne mot Watford lørdag. Ansettelsen skjer bare to dager etter at Claude Puel fikk sparken. Leicester har ikke vunnet en kamp siden 1. januar.

- Jeg er veldig glad for nå å være trener for denne fantastiske fotballklubben. Forhåpentligvis kan vi, med min erfaring og talentet i spillergruppen, være suksessfulle sammen, sier Rodgers i en videosnutt lagt ut på Leicesters Twitter-konto.

- Jeg er veldig privilegert og stolt over å være her som Leicester-manager. Jeg skal vie livet mitt for at supporterne skal bli fornøyde, sier han til klubbens nettsted.

Samtidig er det klart at Neil Lennon går inn som midlertidig manager i Celtic. Han var Celtic-manager i fire sesonger fram til han ga seg i 2014.

Den tidligere Liverpool-manageren Rodgers etterfulgte Ronny Deila som Celtic-manager i mai 2016. Med den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer blant hans mest betrodde spillere har Celtic vunnet samtlige hjemlige titler i hans tid i klubben.

Han tar med seg assistentene Kolo Touré og Chris Davies til klubben. 46-åringen har undertegnet en kontrakt som strekker seg til juni 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer