FORLENGER: Liverpools Brendan Rodgers skal ifølge britisk presse være svært nære en avtale som binder ham til klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
FORLENGER: Liverpools Brendan Rodgers skal ifølge britisk presse være svært nære en avtale som binder ham til klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNISVis mer

- Brendan Rodgers tilbys ny kontrakt i Liverpool

Vil forlenge.

Brendan Rodgers har ført Liverpool tilbake til toppen i engelsk fotball. Manageren belønnes med ny langtidskontrakt.

The Guardian skriver at Rodgers i prinsippet er enig med klubbeier Fenway Sports Group om en ny kontrakt som vil binde ham til Anfield til 2018.

Rodgers ble hentet fra Swansea i 2012. Da fikk han en treårskontrakt, men klubbeieren har opsjon på et fjerde år. Nå får trolig Rodgers en enda lenger kontrakt.

Detaljene i den nye kontrakten er ikke klare, men det er ventet at avtalen blir signert kort tid etter sesongslutt.

I sin første sesong som Liverpool-manager førte Rodgers rødtrøyene til en sjuendeplass i Premier League. Denne sesongen har Steven Gerrard og co. kjempet helt i toppen. Selv om klubben trolig må se gullet glippe til Manchester City, er Rodgers blitt hyllet for å ha gjort Liverpool til en toppklubb igjen.

- Jeg vil takke eierne og styret for alt de har gjort for meg mens jeg har vært her. De hentet en ung manager på 39 år til en av verdens største klubber, og de ga meg sjansen til å utvikle fotballfilosofien som jeg har. Med det presset som er i moderne fotball, ville jeg nok ikke ha vært her fortsatt uten deres tro på meg, sa Rodgers under en tilstelning i Liverpool tirsdag kveld, ifølge The Guardian.

(NTB)