FIKK DRØMMETREFF: Simen Brenne sikret Odd poeng i Sandefjord med et akrobatisk saksespark 20 minutter før slutt.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
FIKK DRØMMETREFF: Simen Brenne sikret Odd poeng i Sandefjord med et akrobatisk saksespark 20 minutter før slutt.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Brenne-akrobatikk ga Odd-poeng i Sandefjord

Kjempet seg tilbake etter Lamøy-frekkis.

|||• Sandefjord - Odd Grenland 1-1.

Eirik André Lamøy ga Sandefjord ledelsen etter bare seks minutter mot Odd, men vestfoldingene fikk likevel bare poengdeling og 1-1.

Etter en god åpning av hjemmelaget, hvor sandefjordingene spilte seg fram til flere gode sjanser i tillegg til scoringen, klarte de ikke å feste noe skikkelig grep utover i kampen.

Sandefjord holdt et bra trykk mot gjestene den første halvdelen av første omgang, men så jevnet det seg ut, uten at noen av lagene klarte å spille seg fram til spesielt farlige sjanser.

Dermed ble det med den ene scoringen før pause, og det var greit nok at vertene gikk til pause med 1-0 ledelse.

Mer fart
Kampen ble mer fartsfylt i andre omgang, og det var igjen hjemmelaget som kom best i gang. Både Bindia og Admir Rascic hadde store sjanser i løpet av de første ti minuttene, men Odd var også med på notene, og Peter Kovacs var ikke langt unna utligning i åpningsminuttene.

FREKKIS: Eirik Lamøy ga Sandefjord en tidlig ledelse med en overraskende frisparkavslutning.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
FREKKIS: Eirik Lamøy ga Sandefjord en tidlig ledelse med en overraskende frisparkavslutning.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

Ingen av lagene klarte å tilrive seg noe skikkelig initiativ i kampen. Spillet bølget fram og tilbake, og det var helt åpnet til dommeren blåste for full tid.

Utligningen kom etter 70 minutter og var en fantastisk scoring.

Bentley lurte en Sandefjord-forsvarer så å si ut av banen, la inn til Simen Brenne som gjorde 1-1 med en perle av et skudd. Espen Bugge Pettersen i Sandefjord-målet hørte bare suset av ballen og var sjanseløs.

Espen Nystuen var best for hjemmelaget, mens Morten Fevang var den av oddrane som klarte best i en kamp der uavgjort var et greit resultat.

(NTB)