Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brenne inn i landslagstroppen

Blir med mot Portugal og Litauen.

FØRSTE FOR ÅRET: Simen Brenne scoret sitt første tippeligamål for sesongen og leverte en ellers meget god kamp mot Rosenborg. Nå er han tatt ut i Drillos landslagstropp som møter Portugal og Litauen.Foto: Digitalsport
FØRSTE FOR ÅRET: Simen Brenne scoret sitt første tippeligamål for sesongen og leverte en ellers meget god kamp mot Rosenborg. Nå er han tatt ut i Drillos landslagstropp som møter Portugal og Litauen.Foto: Digitalsport Vis mer

(Dagbladet): Odd Grenlands Simen Brenne kunne ikke bare glede seg over sitt første tippeligamål for sesongen og en meget solid kamp mot Rosenborg.

Etter kampslutt ble han også belønnet med en plass i Egil «Drillo» Olsens landslagstropp som skal møte Portugal til nøkkelkamp i EM-kvalifiseringen i Lisboa kommende lørdag og Litauen til treningskamp på Ullevaal neste tirsdag, melder Norges Fotballforbund i en pressemelding.

30-åringen med sju landskamper er dermed én av 21 mann som melder seg til tjeneste når landslaget gjennomfører sin første treningsøkt på Ullevaal i morgen klokka 15.00.

Unggutten Håvard Nordtveit skal først på oppdrag med U21-landslaget før han slutter seg til A-troppen foran kampen mot Litauen.

Her er troppen: Rune Almenning Jarstein  -  Viking
Espen Bugge Pettersen  -  Molde
Mohammed Abdellaoue  -  Hannover
Daniel Braaten  -  Toulouse
John Carew  -  Stoke City
Vadim Demidov  -  Real Sociedad
Christian Grindheim  -  Heerenveen
Brede Hangeland  - Fulham
Henning Hauger  -  Stabæk
Markus Henriksen  -  Rosenborg  
Erik Huseklepp  -  Bari
Tom Høgli  -  Tromsø
Ruben Yttergård Jenssen  -  Tromsø
Håvard Nordtveit  -  Borussia Mönchengladbach (med mot Litauen)
Jonathan Parr  -  Aalesund
Morten Gamst Pedersen  -  Blackburn
Bjørn Helge Riise  -  Sheffield United
John Arne Riise  -  Roma
Espen Ruud  -  Odense
Alexander Tettey  -  Rennes
Kjetil Wæhler  -  Aalborg
Simen Brenne  -  Odd Grenland