Brenne tatt på senga av LSK

Klubben enig med Odd om en overgang.

(Dagbladet.no): I likhet med de fleste av sine lagkamerater kan Simen Brenne se tilbake på en nitrist sesong. Den vanligvis så målfarlige midtbanemannen scoret bare ett mål - og havnet helt nede på 173. plass på Dagbladets spillerbørs.

Nå er Lillestrøm enig med Odd Grenland om en overgang for 27-åringen - uten at Brenne selv var informert.

- LSK har gitt beskjed om at de er enig med Odd. Jeg visste ikke at det var forhandlinger, så det kom litt overraskende på meg. Spesielt at de var ferdig forhandlet, sier han til Varden.

Selv er han ikke sikker på om han ønsker å gå til den nyopprykkede klubben fra Skien.

Ifølge Romerikes Blad inngår Brenne i framtidsplanene til LSK-trener Henning Berg, samtidig som et salg kan tilføre opp mot fem millioner kroner i klubbkassa.

- De neste dagene må jeg snakke med sentrale personer i begge klubbene. Lillestrøm sender jo et klart signal til meg så lenge de vil selge. Deretter må jeg finne ut av om Odd er en interessant klubb, sier han til Varden.

I TENKEBOKSEN: Simen Brenne føler LSK sender et klart signal så lenge de har gått med på å selge til Odd. Nå skal han bruke tida framover til å vurdere om han selv ønsker en overgang. Foto: SCANPIX
I TENKEBOKSEN: Simen Brenne føler LSK sender et klart signal så lenge de har gått med på å selge til Odd. Nå skal han bruke tida framover til å vurdere om han selv ønsker en overgang. Foto: SCANPIX Vis mer