Brennhet Robben reddet røde Ribéry

Forskjellen på lagene da Bayern slo Lyon 1-0.

BRENNHET: Arjen Robben har vært direkte utslagsgivende for at Bayern München er i semifinalen i Champions League med avgjørende scoringer mot både Fiorentina og Manchester United. Nederlenderen var sørget også for at Bayern tok første stikk i hjemmemøtet med Lyon i semifinalen i Champions League.Foto: SCANPIX/REUTERS/Vincent Kessler
BRENNHET: Arjen Robben har vært direkte utslagsgivende for at Bayern München er i semifinalen i Champions League med avgjørende scoringer mot både Fiorentina og Manchester United. Nederlenderen var sørget også for at Bayern tok første stikk i hjemmemøtet med Lyon i semifinalen i Champions League.Foto: SCANPIX/REUTERS/Vincent Kessler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Bayern - Lyon 1-0.

Franck Ribéry entret Allianz Arena i München med en hel fotballverdens øyne rettet mot seg etter å ha blitt dratt inn i en gedigen sex-skandale, som er under oppseiling hjemme i Frankrike.

Det skulle på ingen måte bli kvelden da balleleganten skulle klare å trekke oppmerksomheten bort fra den utenomsportslige støyen gjennom sine prestasjoner på banen.

I stedet kan Ribéry vente seg en ny storm av kritikk etter hans hodeløse opptreden 37 minutter ut i semifinaleoppgjøret mot Lyon.

Kanskje var det ingen planlagt hevnaksjon fra Ribérys side da han fikk et kakk på ankelen like i forkant, men han fikk uansett et forklaringsproblem overfor dommer Roberto Rosetti da han fullførte stemplingen av Lisandros ankel.

Den rutinerte italienske kamplederen gikk direkte i baklomma og fisket fram det røde kortet. Dermed måtte Ribéry gå av banen med med 53 minutter igjen på kampuret, samtidig som han etterlot lagkameratene i en ytterst utfordrende situasjon med 10 mot 11 i mer enn en omgang.

- Jeg sa før kampen, at det kan komme røde kort i denne typen oppgjør. Selv om jeg fikk rett, mener jeg at Ribéry ikke gikk inn med utstrakt bein. Derfor håper jeg at han bare blir utestengt i én kamp, sier Bayern-sjef Louis van Gaal, ifølge tyske Eurosport, vel vitende om at Ribéry trolig blir utestengt i to kamper, og dermed mister en eventuell finale i Madrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer