Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brennhet Thoresen slo endelig til foran hjemmepublikummet

To mål og en assist i 4-3-seieren mot Modo.

 HET:  Patrick Thoresen har endelig funnet formen i Sverige og leverer målpoeng på løpende bånd for Djurgården. 
Foto: Mikael Fritzon / TT / kod 62360
HET: Patrick Thoresen har endelig funnet formen i Sverige og leverer målpoeng på løpende bånd for Djurgården. Foto: Mikael Fritzon / TT / kod 62360 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omsider lyktes Patrick Thoresen foran Djurgårdens hjemmetilhengere. Med to mål og en assist ordnet han 4-3-seier over Modo tirsdag.

Nordmannen var stjerne i KHL og ble mester med SKA St. Petersburg i vår. Etter overgangen til Djurgården var han gjennom en operasjon for idrettsbrokk, og han måtte spille seg i form i starten av SHL-sesongen.

- De første ukene var ikke morsomme. Da hadde jeg det tungt, med smerter i lysken. Nå begynner formen å komme, sier han.

Først etter sju kamper scoret han sine første mål i en borteseier mot tittelforsvarer Växjö. Siden har han notert poeng i hver kamp, men den første hjemmescoringen lot vente på seg.

Overstått Tirsdag var tiden inne, i lagets femte hjemmekamp. Thoresen satte inn en keeperretur fra Adam Reideborn til 1-0 etter 14.06. I midtperioden økte Djurgården tre ganger. Thoresen hadde assist på 3-0 og satte selv inn 4-0-målet alene med Jonatan Bjurö, som da hadde kommet inn for Reideborn.

- Det er godt å få det overstått. Nå håper jeg at jeg fortsetter å score, sa Thoresen.

Han er allerede oppe i 12 målpoeng (4-8).

Modo reduserte tre ganger på drøyt tre forrykende minutter i siste periode, med assist fra Per-Åge Skrøder på et av dem, men greide aldri å utligne.

Storseier Frölunda vant hele 7-1 over Linköping og topper tabellen hele fem poeng foran Brynäs (4-6-tap mot Örebro etter å ha ledet 3-1) og Linköping. Färjestad, Skellefteå, Örebro og Djurgården følger innen tre poeng fra 2.-plassen, før det er seks poengs luke ned til Växjö på neste plass.

Mattias Nørstebø hadde assist på 3-1-målet da Brynäs så ut til å være på vei mot sin sjette strake seier, men Örebro snudde alt på hodet i en ellevill avslutning som inneholdt fire mål på kampens siste 113 sekunder.

- Et av de største ran jeg har opplevd, sukket Brynäs-trener Thomas Berglund.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!