GOALGETTER: Falcao har virkelig funnet tilbake til storformen som gjorde han til en av Europas beste spisser for noen sesonger siden. Så langt denne sesongen har han allerede 11 mål i serien. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/NTB Scanpix
GOALGETTER: Falcao har virkelig funnet tilbake til storformen som gjorde han til en av Europas beste spisser for noen sesonger siden. Så langt denne sesongen har han allerede 11 mål i serien. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/NTB ScanpixVis mer

Ligue 1

Brennhete Falcao og Monaco i storform da Lille ble overkjørt

Colombianeren har sju mål på 11 kamper i ligaen denne sesongen.

Monaco kjørte over Lille og vant 4-0 på bortebane i fransk 1. divisjon fredag. Bare målforskjellen skiller laget fra tabelltopp.

Stevan Jovetic og Rachid Ghezzal ga laget fra fyrstedømmet to måls ledelse til pause, og i annen omgang økte Radamel Falcao to ganger.

For Jovetic og Ghezzal var det første Monaco-mål siden overgangene fra henholdsvis Inter og Lyon, mens Falcao er i brennhet ligaform og er oppe i 11 seriemål på sju kamper.

Monaco tanket selvtillit før mesterligakampen mot Porto tirsdag. Samtidig la laget press på Paris Saint-Germain, som må greie seg uten en småskadd Neymar i bortekampen mot Montpellier lørdag. PSG har vunnet alle sine seks seriekamper og topper tabellen med 21-3 i målforskjell mot Monacos 21-8.

Under press

Lille er på sin side seiersløs i de seks siste seriekampene, og trener Marcelo Bielsa er under press.

Mario Balotelli scoret det første målet da Nice tidligere fredag hentet inn to mål og spilte 2-2 mot Angers.

Vertene kom under da Mateo Pavlovic nikket inn et frispark, og Karl Toko-Ekambi doblet Angers-ledelsen på volley fra kort hold etter en drøy halvtime.

Straffet

Nice fikk en vei inn i kampen ta Thomas Mangani handset, og Balotelli sendte keeper og ballen til hvert sitt hjørne. Det var italienerens 23. mål for Nice i ulike turneringer siden han kom til klubben i fjor.

Et selvmål av Ismael Traore ordnet 2-2 i det 76. minutt. Han overlistet egen keeper da han prøvde å klarere et frispark.

Nice er på sjetteplass med 10 poeng før resten av serierunden spilles i helgen. Paris Saint-Germain og Monaco har 18.

(NTB)