Brevik skjøt Larvik til finalen

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Klasse X. - Vi tapte ikke denne kampen, gjorde vi vel? spør en bekymret Larvikspiller - selv om resultatet viser 3-1, seier og de er klare for finalen.

- Jaaaaaah!!!! Geir Arne Brevik løper det han er god for - og enda litt. Han har akkurat plassert ballen i nettet bak Skedsmoskeeper, og scoret Larvik Turns ledermål i klasse X. Dette er en klasse for kombinasjonslag, bestående av funksjonsfriske og psykisk utviklingshemmede gutter og jenter. Geir Arne jubler for målet. Selv om han ikke vil ta all æren selv.

Litt flaks

- Egentlig var det litt flaks. Jeg skøyt først, så redda keeper'n før det ble klabb og babb i feltet. Men jeg fikk'n i hvert fall i mål, forklarer Geir Arne. Men Skedsmo gir seg ikke. Laget presser i angrep, og får nettsus når Kjetil Kristiansen utlikner etter syv minutter. - Nå er det kamp igjen, sier en larviking betuttet. Det hadde smakt så mye bedre med seier og direkte kvalifisering til gullfinalen.

- Det er corner!

Intensiteten øker i andre omgang. Dommeren kommer i fokus når Bård Evertsen scorer for Larvik mens en Skedsmospiller ligger skadd på graset. - Du må jo se at han har tråkka over, dommer, roper Skedsmos tilskuere. Men Larvik jubler for scoring og ledelse. Så plutselig sovner Skedsmo. Men Geir Arne vet hvordan han skal vekke dem. - Øøøyy! Kom hit! Dere har corner her nede! Vet dere ikke hva corner er for noe, eller? Skedsmo tar corneren, men klarer ikke score. Det gjør imidlertid Larvik som går opp til 3-1. Og det betyr at Larvik vinner kampen. # Kampfakta:

Klasse X:

Larvik Turn - Skedsmo IF: 3- 1 (1- 1)

L: Geir Arne Brevik (3), Bård Evertsen (17, 23). S: Kjetil Kristiansen (7).

Tilskuere: cirka 40 på bane EU 13 på Ekeberg.